Over mij

Ik ben Angela, bewustzijnscoach op zielsniveau. Dit houdt in dat ik hoogontwikkelde mensen help om deze realiteit optimaal te ervaren en beleven. Vanuit je ziel te leven met beide benen stevig op de grond. 

Ik maak onder andere gebruik van de MIR Methode, EMDR, NLP, hypnose, visualisaties, mindfullness en energiewerk. 

Uit ervaring weet ik hoe het is om je ‘anders’ te voelen, om je onbegrepen te voelen en hoe lastig het kan zijn om ‘mens’ te zijn in deze realiteit, met alle energieën die jij ervaart maar waar je (nog) geen woorden voor hebt. 

Hoe het is als je ogen hebt die alles zien en oren die alles horen. En dan bedoel ik vooral tussen de regels door. Je ziet, hoort en voelt energie en prikt moeiteloos door maskers, voorstellingen en woorden heen.

Als kind kreeg ik te horen dat ik óf het verkeerd zag en er niet meer over mocht praten óf dat het niet mogelijk was voor zo’n klein meisje om al zo wijs te zijn en te weten hoe de vork in de steel zat. Ik voelde aan alles dat ik het wél juist zag, maar begon te geloven dat zij, de volwassenen, dan wel gelijk zouden hebben. En dat wat ik ervaar ‘abnormaal’ is, of dat ik gek ben en dat ik me maar zo gedeisd mogelijk moet houden.

Liefs, Angela

Gratis Zielsdaadsessie

Herken je je in de kenmerken? Wil je dat ik met je meekijk naar wat er in jou leeft en hoe je hier bewust mee aan de slag kunt?

Ik nodig je uit voor een gratis 30 minuten Zielsdaad-sessie.

Een Zielsdaad is: het psychoënergetisch beslissende moment van bewuste, scheppende werkzaamheid. Een daad van en voor je ziel, een bewuste shift in energie zodat jouw zielskern, je soulpower zichtbaar wordt.

In de Zielsdaad-sessie gaan we voorbij aan je conditioneringen en direct naar je kern.

Je gaat ontdekken hoe afgestemd je al bent op je ziel en welke stap je nu kunt nemen om je soulpower in de wereld te zetten.